Wasvoorschriften

Lees altijd eerst het wasetiket in het kledingstuk, aan de symbolen die op het etiket staan kun je zien hoe je de kleding het beste kunt reinigen. Behalve symbolen kunnen er ook nog andere instructies in staan, zoals apart wassen, liggend drogen etc. Volg deze adviezen altijd op. Ze zijn niet voor niets in de kleding gezet. Was gekleurde of katoenen en linnen kleding de eerste paar keren apart, de kleur kan afgeven.
Was altijd op de in de kleding aangegeven temperatuur. Leeg alle zakken en doe de ritsen dicht. Wees voorzichtig: zorg ervoor dat je lichte kleuren niet samen met donkere kleuren wast. Lees de gebruiksaanwijzing van het wasmiddel. Door kledingstukken binnenstebuiten te wassen voorkom je slijtage en blijven de kleuren mooier.

Los het waspoeder goed op in niet al te warm water en leg daarna het kledingstuk erin.
Goed onderdompelen, kort wassen en goed uitspoelen.
Beweeg het kledingstuk zachtjes door het water. Niet wrijven en niet boenen.
Synthetische kledingstukken niet tot een bol wringen, anders krijgt u de kreukels er bijna niet meer uit.
Wring de kledingstukken voorzichtig uit, met uitzondering van wollen en zijden kleding, deze moet je gewoon laten drogen.
Uitspoelen in water dat dezelfde temperatuur als het waswater heeft.
Laat de kleding niet te lang in het water weken.

Wees voorzichtig met centrifugeren. Controleer in het etiket of de kleding er tegen kan.

Controleer het etiket of het kledingstuk in de droger kan.
Droog zijden, tricot en wollen kledingstukken nooit in de droogtrommel.
Laat gebreide wollen kleding liggend op een handdoek drogen
Je kunt de kleding het beste uit de droger halen als het nog een beetje vochtig is.

Kijk eerst op het etiket naar het strijkvoorschrift. Als je kleding aan de binnenkant strijkt, voorkom je glansplekken. Strijk katoenen tricot kleding in vorm als het nog een beetje vochtig is. Wollen en zijden kleding kun je het beste met een vochtig doekje onder de bout strijken. Strijk nooit over prints heen.

Like, Share, Repeat

Connect with us!

Scroll naar top

We doen het Samen!

Bij Bertram : Bezorgen en op afspraak.

Bij Bertram :
Bezorgen en op afspraak.

Beste klant,

Afgelopen week hebben we besloten om onze winkel te sluiten. Het liefste zouden we u gastvrij willen ontvangen in onze winkel en u helpen en adviseren bij de aankoop van uw kleding. Helaas lukt dat niet meer op de manier waarop u dat van ons gewend bent. Uw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Dat houdt in dat we alleen op afspraak open zijn.

Tijdelijk aangepaste openingstijden.

Met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM zijn wij open op:
Maandag 13:00 – 17:00
Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00

Winkelen op afspraak.

U kunt bij ons winkelen op afspraak. Dat kan in de morgen, middag of avond. Wij zorgen voor koffie, wat lekkers of een drankje. U heeft de winkel voor u alleen of met z’n tweeën en kunt in alle rust shoppen.
U hoeft ons alleen te bellen ( 06-17249917) of te mailen ( info@bertrammode.nl ) en wij maken met u een afspraak wanneer het u past.

Winkelen bij u thuis.

Mocht u dat niet willen dan kunnen we ook bij u bezorgen. In overleg stellen we een aantal sets voor u samen. Wij nemen dan contact met u op over de maat, uw merkenvoorkeur, kleuren en specifieke wensen. Eventueel kunnen we via Whatsapp met u al een voorselectie maken. Wij bezorgen het bij u thuis en halen het de volgende dag weer bij u op met de items die terug kunnen. Daarna sturen wij u een tikkie of betaald u met pin. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u ons bellen of mailen. E-mail: info@bertrammode.nl of per telefoon: 06-17249917.
In deze tijd moeten we het met elkaar doen, samen. Daarom hebben we besloten om 10% van uw aankoopbedrag over te maken naar de voedselbank in het Hart van Drenthe.

Zo helpen we elkaar!

openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Zaterdag

13:00 – 17:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 21:00

10:00 – 17:00

De koffie staat altijd klaar!